Tack

Jag tänkte bara slänga ut lite tack! Att vara tacksam och uttrycka det tycker jag är en bra grej. Så vi kör på det!

Först ett tack till Mathilda som drog med oss ut på viltspår. Hon visade mig hur man lägger spåret och förklarade hur jag skulle göra. Jag tyckte det var skitkul att se min nakenfis. Även om hon inte fattade direkt vad hon skulle göra så varhon duktig. Hon krafsa i marken efter blodet och stod still en bra stund. Sen gick hon vidare och började käka på de blodiga löven. Efter mkt om och men kom hon fram till klöven (vi la ett kort spår) och den va ju skitläskig, tills matte tog den och lekte. DÅ fatta hon. Kul!
På köpet fick vi Etna att bli så trött att hennes bilåksjuka försvann! Dunderbra! Så tacksam att vi fick komma ut i skogen, lära oss viltspår OCH att vi fick öva att åka bil med Etna! Tack.


Sen vill jag säga tack till min syster som var så extremt givmild och gav mig hennes platt-TV och DVD för atthon skulle köpa nya...HEMKST glad. Nu kan man kolla på film hos mig och jag slipper den där värdelösa tjockistvn. TACK TACK TACK Anki. Hon ska också ha tack för hon tagit hand om nakenfisarna en hel del.

Ett tack till PI. U know why!

Ett stort tack till världens bästa pojkvän Ivan som står ut med mina extrema humörssvängningar. Jag älskar dig av hela mitt hjärta, jag har gjort det så länge, och jag vet att jag aldrig kommer att sluta att älska dig. Oavsett vad framtiden kommer med. Drömmen är sann nu, när vi är återförenade och alla bitarna bara föll på plats. Jag är ämnad för dig! Du är en fantastisk människa. Du har lärt mig att ingenting är omöjligt och jag vill inget hellre än att dela varje minut av resten av alla mina minuter med dig. Tackför att du skjutsar, följer med, peppar, lyfter mig och allt annat du gör. <3

Ett tack till mina nakenfis flickor. För att ni ger mig så jäkla mkt skratt men även ger mig huvudvärk ggr tusen med eran extrema energi. Men den ger mig livsglädje tusen!

Tack till min mamma. Behöver inte tillägga varför, du är bara där, ALLTID! <3

Tack för en trevlig Halloweenfest. Ibland kan lite drama pigga upp...kvällen slutade i alla fall dunder.

Och tack du arma tattuerare som satt 4 tim plus 2 tim och tattuerade i dag!  Jag är såååååå nöjd.

Tack Boerläääänge Matilda. Du är bara så fantastiskt underbaroch dina status uppdateringar på FB, så fyllda av kärlek, gör ju bara att även den suraste kan le. All lycka önskar jag dig och din prins!


Uppdate

Jag gjorde det, blev klar med den där sablans hemtentamen som jag bävat så inför. SKÖNT! Men hon måste vara extremt partisk om hon sätter mer än ett G på den. För bra, det är den inte. Men å andra sidan finns det inget annat sätt på vilket jag kan komma att få klart uppgiften nu. Skulle jag byta ämne så skulle tiden inte räcka till.

Mina små tjejjor ligger just nu och kramas och tuggarpå varsitt ben. Vi har just varit ute och det var mkt bus. I dag ska vi följa med Ronja till vetten. Ska be han kolla Prizmas skendräktighet då jag inte tycker hon är helt hundra än. Etna följer med och övar. Miljöträning. Ronja är den som egentligen ska dit. Hon är så stel den stackarn. Blir ledsen i hjärtat fastän jag vet att hon är gamal. Så himla jobbigt.

I övrigt sitter jag och fnular på tattuering. Ska ju tattuera mig 31:a. Har egentligen bestämt mig men börjar fundera på en mindre. Jag får se. Ingenting är omöjligt just nu.

Snart dags att anmäla till stora sthlm också. Fast jagmåste ta hjälp av Mathilda för att veta vilken klass jag ska anmäla till. Ja jag vet, uruselt att jag inte fixar att lista ut det själv men jag är inte helt på det klara med det här med ålder och klass än. Våren blir spännande. Det blir b.la. CC specialen i Gimo och en massa utställning, såväl inoff som off på helgerna. Dunder, så att jag orkar med att skriva C-uppsatts!
:D
Shit, C-uppsats snart. Va fan ska man göra efter det sen då!



ETNA fick post, Nini (som äger nakenhanen Prinzen) sydde en fin fleecedress till henne som hon kan ha i vinter.

Såhär äter vi ben!

PS. Är det bara jag som tycker att den där reklamen där barnen säger "Bulleribulleri bock hur många horn står upp" upprepade gånger är läskig?


Update

Jag ska försöka börja blogga mer nu. Men då vill jag också ha mer kommentarer. Jag ser ju att detär många som läser fastän jag inte är aktiv.

Just nu sitter jag och dricker Örtté. Energigivande sådant. Jag har precis varit ute med busfröna som ABSOLUT inte ville gå in så de bestämde sig för att dra i väg. Ha ha. Men hur långt kommer en 3 mån och 1 v gamal valp med en superbusig storasyster i hälarna? Inte speciellt långt.

Jag fokuserar just nu mitt allt på en jävligt dryg hemtentamen. Det ska nog gå bra men den känns hemskt jobbig. Dessutom gapar kontot tomt. Jag hade önskat att vi redan vari slutet av månaden. Men då ska jag i ofs tatuera mig igen så vem vet hur mycket pengardet blir till övers nästa månad.

Jag har på julklappslistan en Braun cruzer2 z40. En rakapparat för nära rakning åt hundarna. Så slipper man hyvla varje gång.

I natt hade vi tjejer sällskap av allas vår favorit Ivan. Fan, jag får ju slåss om uppmärksamheten med mina två kinesttjejer. För de fullkomligt älskar honom. Gulligt! Men ni vet ;) Prizma var helt tokig när han gick i morse. Hon sprang runt i lägenheten och pep. De två harverkligen ett speciellt band till varandra vilket gör mig så glad att se.

Ikväll ska hundarna badas. Blir lite skrubb när jag ändå håller på, märkte att Prizma hade en del pormaskar som jag vill bli av med nu innan det är dags för debuten på Officiell utställning. Förmodligen blir det Stora Sthlm. Jag är nöjd för trots att Etna  är en envis en så varjag envisare och fick hennes huvud trimmat i går. Tillsist somnade hon så då var det bara att köra och hon verkade gilla det. Man fick ju massvis med godis efteråt.

Hon är dessutom lika mycket vakt som syrran, nu ligger de i hallen och tittar ut genom fönsteret och titt som tätt hör jag hur de morras. Går jag dit så ser jag att det FRÄMST är Etna 3 mån. Bra, ingen lär våga göra inbrott här när de hör hundarna. De låter som en drös Rottweilers.  Ha ha!



Att bli med valp igen

Japp, så blev det sant. Är med valp igen. Jag har letat ett tag i det dolda och jag har haft en lång checklista.

- Det ska vara en viss typ av stam som faller mig i smaken
- Föräldrarna skall vara hälsotestade till max
- Det ska vara PLL-testat
- Det ska vara en SOCIAL valp
- Gärna en valp som gillar barn
- Det ska vara en valp som kan komma att följa med på utställning

Nu fick jag det. Hittade en fin tik från kennel Dogtrix. Hon är creme och vit, blir förmodligen mahogny. Men det vet man ju aldrig. Hon har Lohamras HotShot Panda Boy i stammen samt Benji och en godingar från Suanho!
Hon är super tuff och framåt. Go och mjuk men hemskt busig. Bestämd! Rätt stor, om jag jämför med Prizma men har ändå det jag söker.

Min tjejer kommer bra överens. Skitkul! Hon kallas Etna och heter i stammen Dogtrixs Effektfulla Eulalia. Effektfull är just rätt ord.

Skriver mer sen. Nu får ni se lite pix.


RSS 2.0